Elektra

Wij zijn graag uw partner bij het ontwerpen en aanleggen van elektrotechnische installaties. Dit kan variëren van een kleine aanpassing zoals een extra stopcontact plaatsen tot een complete installatie aanleggen van bijv. uw droomhuis of uw kantoor. De installaties worden geheel op maat ontworpen, uitgewerkt op papier en tevens aangepast aan al uw wensen.

G.E.B. Infra B.V. is uw partner tijdens nieuwbouw of renovatie! Naast het aanleggen van elektrotechnische installaties, richt het bedrijf zich o.a. op het monteren van nieuwe plafonds incl. verlichtingsplan en het aanleggen van een audiowand met de laatste nieuwe technieken.
Heeft u een vraag rondom aanpassingen of het renoveren van uw huis,kantoor etc. neem gerust vrijblijvend contact met ons op.Groepenkast uitbreiden


Wilt u uw stroomvoorzieningen uitbreiden en beschikt uw woning of bedrijfspand al over een goede groepenkast? Dan kunt u er het beste voor kiezen om uw groepenkast uit te laten breiden. Dit is vooral raadzaam als u apparaten aanschaft die extra stroom verbruiken. Via elektricien.nl vindt u gemakkelijk een elektricien bij u in de buurt die u helpt met het uitbreiden van uw groepenkast.

Als u apparaten aanschaft met een vermogen van meer dan 2000 kilowatt is het van belang dat u een extra groep in de groepenkast laat plaatsen. Anders is de kans op kortsluiting erg groot. Een elektricien weet precies hoe dit in zijn werk gaat en zorgt ervoor dat u uw nieuwe apparaten na het uitbreiden van de groepenkast veilig kunt gebruiken. Kies voor uw eigen veiligheid en laat het uitbreiden van uw groepenkast daarom altijd aan een vakman over.


Offerte aanvragen

Terugbelverzoek